Werkwijze


Ferry Fit is gespecialiseerd in sportspecifiek en functioneel trainen én kan je helpen tijdens- en na je zwangerschap. Wij werken alleen samen met gediplomeerde en bekwame personal trainers en voedingsexperts. Op deze wijze bieden wij jou de garantie dat je aan de slag gaat met de beste trainers in jouw omgeving.

Intake

Voorafgaand aan de eerste training vindt een professionele intake plaats. Het intakegesprek geeft ons een beeld van jouw fysieke capaciteiten en zo nodig medische achtergrond. Hierbij worden er een aantal persoonlijke vragen gesteld om inzicht te krijgen in jouw algemene dagelijkse bezigheden en levensstijl. De trainingen kunnen zo geheel op jouw geoefendheid aangepast worden.

Indien gewenst wordt ook je voedingspatroon geanalyseerd. Dan stellen wij een passend voedingsschema op.

Evaluatie

Om vooruitgang te boeken is het belangrijk dat jouw lichaam continue nieuwe prikkels krijgt. Daarom zullen we regelmatig je vooruitgang evalueren voor de juiste intensiteit en variëteit. Op basis van jouw vaardigheden wordt een gevarieerd programma samengesteld wat de trainingen niet alleen leuker, maar bovenal effectiever maakt.

Locaties

Ferry Fit biedt de mogelijkheid om zowel indoor als outdoor te trainen. De indoor lessen worden gegeven op verschillende locaties in Zoetermeer.

Train je liever in de buitenlucht? Wij bieden je de mogelijkheid om buiten te trainen onder begeleiding van een personal trainer. Hardlopen langs het water en speedladder drills in het gras zijn voorbeelden van oefeningen. Daarnaast beschikt Ferry Fit over trainingsattributen als een TRX, battlerope, kettlebells, ab wheels, speed parachute, autobanden en meer. Plezier in sport en bewegen en oog voor de individuele sporter staan voorop. Hierdoor zijn outdoor trainingen toegankelijk voor iedereen. De outdoor trainingen worden gegeven in Zoetermeer en omstreken.

Maak nu vrijblijvend een afspraak of stel je vragen via het contactformulier.