Sportspecifiek


Ben jij een fanatieke sporter maar wil je nog meer uit jezelf halen in de aanloop naar je volgende wedstrijd? Dan is sportspecifiek trainen wellicht iets voor jou. Als ex-topsporter bij NOC*NSF en topsporttrainer weet Fernando als geen ander hoe het is om je klaar te moeten stomen voor een reeks competities.

 

Voorafgaand aan de eerste training vindt een professionele intake plaats. Het intakegesprek geeft ons een beeld van jouw fysieke capaciteiten en zo nodig medische achtergrond. Daarnaast bespreken we je plus- en verbeterpunten en uiteraard de trainingsperiode tot aan je wedstrijd. De trainingen kunnen op deze manier geheel op jouw geoefendheid aangepast worden. Hoe dichter je bij een wedstrijd komt, hoe meer wedstrijdgericht er wordt getraind.

Het voordeel van Ferry Fit is dat je niet gebonden bent aan een bepaalde trainingsperiode. Zo is het bijvoorbeeld heel goed mogelijk om 4 weken tot de competitie te trainen onder begeleiding gevolgd door een pauze tot je eerstvolgende wedstrijd.