Personal Training


Vaak word je in de sportschool al begeleid door de fitnessinstructeur. Personal training gaat net een stap verder en is gericht op het versnellen van je trainingsresultaat en het bieden van 100% resultaatgarantie. Bij personal training werk je één-op-één. Of je nou wilt afvallen, gewoon meer in vorm wilt komen of een specifieke training voor bijvoorbeeld de marathon wij werken graag samen met jou om jouw doelstellingen te behalen.

Wist je dat het ook mogelijk is om slechts een keer per vier weken een meet- en testmoment in te plannen met de trainer? Je vooruitgang wordt gemeten en op basis van de resultaten kun je in overleg met de trainer een nieuw trainingsschema opstellen waarmee je vervolgens zelf aan de slag kunt gaan. Op deze wijze kun je toch verantwoord en effectief een training opbouwen.

 

Waarom personal training bij Ferry Fit?

  • Versnelt je trainingsresultaat. Als je al een aantal weken of maanden sport maar weinig vooruitgang boekt, biedt Ferry Fit de oplossing. Samen bekijken we jouw huidige trainingsschema en helpen wij je effectiever te trainen. We bekijken of je doelstellingen reëel zijn en helpen je om gemotiveerd te blijven om te trainen.
  • Gevarieerd en effectief trainen. Als ervaren sporter heb je misschien nooit een personal trainer overwogen. Toch kan personal training bij Ferry Fit een goede keus zijn als je meer variëteit wilt in je trainingen. Fernando heeft als functioneel trainer een frisse blik en brengt nieuwe ideeën om je gemotiveerd te houden. Door meer te variëren raakt je lichaam niet gewend aan dezelfde oefeningen waardoor je nog effectiever traint.
  •  Ervaren trainer. Fernando geeft al ruim 13 jaar conditie-, core-, stabiliteits- en krachttraining aan zowel recreatie- als topsporters. Als ex-topsporter weet hij als geen ander hoe het is om doelgericht te trainen.  Door zijn topsportmentaliteit haalt hij het uiterste in jezelf naar boven. Dit geeft je nog meer motivatie om nog net iets zwaarder te liften of om nog net iets langer door te blijven gaan.