Bootcamp


Voor iedereen die fitter en sterker wilt worden maar liever in de buitenlucht traint biedt Ferry Fit bootcamp training. Door de combinatie van cardio- en krachtoefeningen ben je snel fit en creëer je zonder gebruik van fitnessapparaten een strak lichaam. Er wordt dus vooral getraind met eigen lichaamsgewicht.

 

Bij bootcamp train je in groepsverband en staat plezier in het sporten centraal. Dit bereiken wij door pittige, afwisselende trainingen waarbij creatief gebruik wordt gemaakt van de trainingslocatie. Zo maken we gebruik van attributen die we tegenkomen als omgevallen boomstammen, bankjes en trappen. Daarnaast beschikken we ook over eigen materiaal als kettlebells, corebags, battle rope, TRX, speed parachute, speedladder, autobanden en meer. De oefeningen worden zowel zelfstandig als in teams uitgevoerd.

Bootcamp Team

Elke maandag- en woensdagavond en zondagochtend verzorg ik de bootcamp voor Bootcamp Team op verschillende locaties in Zoetermeer.

Maandag 19:00 uur – 20:00 uur

Woensdag 19:30 uur – 20:30 uur

Zondag 09:45 uur – 10:45 uur

Wil jij kennismaken met het Bootcamp Team? Schrijf je hier gratis in voor een proefles!

Bedrijven en verenigingen

Ferry Fit verzorgt ook bootcamp trainingen voor bedrijven. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.